Batavus Twinkle

€219

Aangeboden door Fietsen Brys

Contacteer Fietsen Brys

Beschrijving

Bij Fietsen Brys worden de jongsten onder ons ook niet vergeten! Met een ruim gamma kinderfietsen... Kom de Batavus Twinkle bij Fietsen Brys testen!

Bijzonderheden

Productspecificaties

Je allereerste fiets moet je voor altijd bijblijven. De Batavus Twinkle 12 inch is zo'n fiets, speciaal gemaakt voor meisjes. Sterker nog, van deze roze prinsessenfiets wordt iedereen blij!
Een echte prinsessenfiets, omdat je eerste fiets je altijd moet bijblijven.
Extra veilig door de dubbele remmen.
Standaard uitgerust met zijwieltjes.
Voorzien van schitterende accessoires. Van deze fiets wordt iedereen blij!
Uitgevoerd in schitterend roze.

Winkelinformatie

Met een toonzaal van quasi 1000 m² heeft u bij ons steeds een uitgebreide keuze in fietsen én fietsaccessoires. Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres. Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij beschikken over een gratis ophaaldienst voor alle herstellingen (straal 5km) en uiteraard wordt een nieuwe fiets ook gratis aan huis geleverd (ook geldig bij online aankopen in heel Vlaanderen).
Onze merken: Trek, Gazelle, Batavus, Oxford, L'avenir, Giant, Electra, Frappé, O2Feel, Scoperta, Frog Bikes, Bikefun, Dahon, ...
Alle fietsen die je bij ons online ziet, zijn ook fysiek bij ons op voorraad, waardoor een snelle beschikbaarheid wordt gegarandeerd!

Openingsuren:
di-vrij: 9u-12u & 13.30u-18.30u
za: 9u-17u
zo & ma: gesloten

BTW BE0879.484.944