Batavus Click

€569

Aangeboden door Fietsen Brys

Contacteer Fietsen Brys

Beschrijving

Met de Batavus Click gaat het zeker klikken tussen jou en je trendy fiets. Kom hem eens testen bij Fietsen Brys in Puurs en sta versteld van de scherpe prijs/kwaliteitsverhouding...

Bijzonderheden

Productspecificaties

Zoek je een partner om elke dag mee op stap te gaan? Dan doet de stoere, slanke Batavus Click je fietshart sneller slaan. Zijn naam is geen toeval: het klikt meteen!De Batavus Click heeft alles: hij ziet eruit als een populaire transportfiets, en rijdt als een lichte stadsfiets. Hoe hij op gewicht blijft? Zeven versnellingen en V-brakes houden hem snel en wendbaar. Met de Click ga je elke dag op stap. Hij brengt je naar je werk, het winkelcentrum of de school van je kinderen.
Perfecte damesfiets voor dagelijks gebruik
Stoer en slank een droom om op te rijden
Uitstraling van een transportfiets, rijgenot van een lichte stadsfiets
Licht en wendbaar
Standaarduitrusting met zeven versnellingen en Vbrakes
Made in Holland
Scherpe prijskwaliteitverhouding

Winkelinformatie

Met een toonzaal van quasi 1000 m² heeft u bij ons steeds een uitgebreide keuze in fietsen én fietsaccessoires. Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres. Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij beschikken over een gratis ophaaldienst voor alle herstellingen (straal 5km) en uiteraard wordt een nieuwe fiets ook gratis aan huis geleverd (ook geldig bij online aankopen in heel Vlaanderen).
Onze merken: Trek, Gazelle, Batavus, Oxford, L'avenir, Giant, Electra, Frappé, O2Feel, Scoperta, Frog Bikes, Bikefun, Dahon, ...
Alle fietsen die je bij ons online ziet, zijn ook fysiek bij ons op voorraad, waardoor een snelle beschikbaarheid wordt gegarandeerd!

Openingsuren:
di-vrij: 9u-12u & 13.30u-18.30u
za: 9u-17u
zo & ma: gesloten

BTW BE0879.484.944