Batavus Ventoux

Nu €849 €999

Aangeboden door Fietsen Brys

Contacteer Fietsen Brys

Beschrijving

Kom de Batavus Ventoux, een lichtlopende en comfortabele trekkingfiets nu testen bij Fietsen Brys, uw fietsspecialist te Puurs.

Bijzonderheden

Productspecificaties

Licht lopend en buitengewoon comfortabel, dat is de Batavus Ventoux. Een sportieve hybride fiets met een extra laag gewicht die bijzonder gemakkelijker is in gebruik. Deze toerfiets wordt geleverd in fraai antraciet, het damesmodel is ook verkrijgbaar in elegant wit en heeft bovendien een prettige lage instap. Dat maakt op- en afstappen gemakkelijker.
Licht lopende, comfortabele sportieve fiets, ideaal voor toertochten en op vakantie.
Voorzien van extra lichte vering in de voorvork voor meer fietscomfort.
Het damesframe heeft een prettige lage instap.
Zevenentwintig versnellingen en Vbrakes.
Unieke Batavus Aerflow verlichting waarmee je goed zichtbaar bent in het verkeer.

Winkelinformatie

Met een toonzaal van quasi 1000 m² heeft u bij ons steeds een uitgebreide keuze in fietsen én fietsaccessoires. Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres. Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij beschikken over een gratis ophaaldienst voor alle herstellingen (straal 5km) en uiteraard wordt een nieuwe fiets ook gratis aan huis geleverd (ook geldig bij online aankopen in heel Vlaanderen).
Onze merken: Trek, Gazelle, Batavus, Oxford, L'avenir, Giant, Electra, Frappé, O2Feel, Scoperta, Frog Bikes, Bikefun, Dahon, ...
Alle fietsen die je bij ons online ziet, zijn ook fysiek bij ons op voorraad, waardoor een snelle beschikbaarheid wordt gegarandeerd!

Openingsuren:
di-vrij: 9u-12u & 13.30u-18.30u
za: 9u-17u
zo & ma: gesloten

BTW BE0879.484.944