Batavus Snake

€449

Aangeboden door Fietsen Brys

Contacteer Fietsen Brys

Beschrijving

Bij Fietsen Brys worden de jongsten onder ons ook niet vergeten! Met een ruim gamma kinderfietsen... Kom de Batavus Snake bij Fietsen Brys testen!

Bijzonderheden

  • Gebruik - rijstijl: Urban
  • Wielmaat: 24''
  • Type versnelling: Naafversnelling
  • Type vering: Verende voorvork

Productspecificaties

Wie op zoek is naar een stoere, veilige jongensfiets komt al gauw uit bij de Batavus Snake 24 inch. Met zijn avontuurlijke looks en extra aandacht voor veiligheid is de Snake verreweg de best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland.
De Snake 24 inch; de best verkochte Amerk jongensfiets van Nederland.
Op deze avontuurlijke kinderfiets maakt elke stoere knul de blits.
Met krachtige LEDverlichting. Aan veiligheid geen gebrek!
Uitgevoerd in zwart en blauw.
Voorzien van drie versnellingen.

Winkelinformatie

Met een toonzaal van quasi 1000 m² heeft u bij ons steeds een uitgebreide keuze in fietsen én fietsaccessoires. Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres. Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij beschikken over een gratis ophaaldienst voor alle herstellingen (straal 5km) en uiteraard wordt een nieuwe fiets ook gratis aan huis geleverd (ook geldig bij online aankopen in heel Vlaanderen).
Onze merken: Trek, Gazelle, Batavus, Oxford, L'avenir, Giant, Electra, Frappé, O2Feel, Scoperta, Frog Bikes, Bikefun, Dahon, ...
Alle fietsen die je bij ons online ziet, zijn ook fysiek bij ons op voorraad, waardoor een snelle beschikbaarheid wordt gegarandeerd!

Openingsuren:
di-vrij: 9u-12u & 13.30u-18.30u
za: 9u-17u
zo & ma: gesloten

BTW BE0879.484.944