Batavus Old Dutch N3

Nu €485 €539

Aangeboden door Fietsen Brys

Contacteer Fietsen Brys

Beschrijving

Kom deze Batavus Old Dutch nu bekijken bij Fietsen Brys. Ook voor informatie, advies en reparaties jouw fietsspecialist in Puurs.

Bijzonderheden

Productspecificaties

Oer-Hollandse degelijkheid in een nieuw en stoer jasje. Dat is onze Batavus Old Dutch 3; de best verkochte omafiets van Nederland. We durven de Old Dutch wel een ideale stadsfiets voor al je dagelijkse bezigheden te noemen. Met een gemakkelijke op- en afstap en terugtraprem, duurzaam en sterk. Je beweegt je er niet alleen gemakkelijk mee door dorp of stad, je fietst ook nog eens volgens de laatste mode. Want tussen de verschillende prachtige kleuren zit altijd een Old Dutch 3 die bij jou past.
Eén bonk oerHollandse degelijkheid in een modern en stoer jasje.
Met stip de beste Amerk omafiets van Nederland!
Met drie versnellingen en handremmen, betrouwbaar en sterk.
Vier verschillende kleuren. Er is altijd een Old Dutch 3 die bij jou past.
Nostalgische look door de met zorg gefabriceerde retro details.

Winkelinformatie

Met een toonzaal van quasi 1000 m² heeft u bij ons steeds een uitgebreide keuze in fietsen én fietsaccessoires. Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres. Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij beschikken over een gratis ophaaldienst voor alle herstellingen (straal 5km) en uiteraard wordt een nieuwe fiets ook gratis aan huis geleverd (ook geldig bij online aankopen in heel Vlaanderen).
Onze merken: Trek, Gazelle, Batavus, Oxford, L'avenir, Giant, Electra, Frappé, O2Feel, Scoperta, Frog Bikes, Bikefun, Dahon, ...
Alle fietsen die je bij ons online ziet, zijn ook fysiek bij ons op voorraad, waardoor een snelle beschikbaarheid wordt gegarandeerd!

Openingsuren:
di-vrij: 9u-12u & 13.30u-18.30u
za: 9u-17u
zo & ma: gesloten

BTW BE0879.484.944