Batavus Xposure

Nu €599 €699

Aangeboden door Fietsen Brys

Contacteer Fietsen Brys

Beschrijving

Als Batavus premium dealer is de Batavus Xposure, een lichte transportfiets, exclusief verkrijgbaar bij Fietsen Brys. Ook voor informatie, advies en reparaties: jouw fietsspecialist in Puurs.

Bijzonderheden

Productspecificaties

De X-posure is een stoere, lichte transportfiets die lekker wendbaar is in het verkeer. Met de X-posure haal je een sterke, veilige én comfortabele stadsfiets in huis waarop je elke dag met plezier door de stad of naar school fietst. Ook qua design blijft de X- posure niet achter. Dit model is lekker stoer gestyled voor een jongere doelgroep!
Stoere uitstraling, fijne en kwalitatief hoogwaardige afwerking.
De lichtste transportfiets in de markt.
Makkelijk te hanteren en wendbaar in het verkeer.
Standaard voorzien van de superieure Ursus Jumbo tweepootstandaard.
Met trendy voordrager en stuurvergrendeling; ideaal om bagage mee te vervoeren.
Uitsluitend verkrijgbaar bij de Batavus Premium Dealer

Winkelinformatie

Met een toonzaal van quasi 1000 m² heeft u bij ons steeds een uitgebreide keuze in fietsen én fietsaccessoires. Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres. Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij beschikken over een gratis ophaaldienst voor alle herstellingen (straal 5km) en uiteraard wordt een nieuwe fiets ook gratis aan huis geleverd.
Onze merken: Trek, Gazelle, Batavus, Qwic, Ebike das original, Oxford, L'avenir, Giant, Frappé, O2Feel, Cortina, Frog Bikes, Bikefun, Dahon, ...
Alle fietsen die je bij ons online ziet, zijn ook fysiek bij ons op voorraad, waardoor een snelle beschikbaarheid wordt gegarandeerd!
Openingsuren:
di-vrij: 9u-12u & 13.30u-18.30u
za: 9u-17u
zo & ma: gesloten

BTW BE0879.484.944