Micro MX Pro OPB

€159,95

Aangeboden door Fietsen Brys

Contacteer Fietsen Brys

Beschrijving

Bij Fietsen Brys in Puurs worden de jongsten onder ons zeker niet vergeten met een ruim gamma kinderfietsen, loopfietsen en steps.

Bijzonderheden

Productspecificaties

Chroom stuur uit één stuk

HIC Compression System

Triple clamp

Forged, threadless, aluminium forks

Drilled metal core wheels

Flex Rem

Ontworpen met de hulp van ons Micro Xtreme pro team riders en afgewerkt door 's werelds meest bekende tattooeurs maakt van de MX Pro de ideale stuntstep om aan het grotere werk te beginnen.

Winkelinformatie

Met een toonzaal van quasi 1000 m² heeft u bij ons steeds een uitgebreide keuze in fietsen én fietsaccessoires. Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres. Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij beschikken over een gratis ophaaldienst voor alle herstellingen (straal 5km) en uiteraard wordt een nieuwe fiets ook gratis aan huis geleverd (ook geldig bij online aankopen in heel Vlaanderen).
Onze merken: Trek, Gazelle, Batavus, Oxford, L'avenir, Giant, Electra, Frappé, O2Feel, Scoperta, Frog Bikes, Bikefun, Dahon, ...
Alle fietsen die je bij ons online ziet, zijn ook fysiek bij ons op voorraad, waardoor een snelle beschikbaarheid wordt gegarandeerd!

Openingsuren:
di-vrij: 9u-12u & 13.30u-18.30u
za: 9u-17u
zo & ma: gesloten

BTW BE0879.484.944