Micro Speed+

€149,95

Aangeboden door Fietsen Brys

Contacteer Fietsen Brys

Beschrijving

Bij Fietsen Brys in Puurs worden de jongsten onder ons zeker niet vergeten met een ruim gamma kinderfietsen, loopfietsen en steps.

Bijzonderheden

Productspecificaties

Ingebouwde schockdempers in de naaf van de 145mm PU-wielen van de Speed+ zorgen ervoor dat deze step supersnel en superzacht over het wegdek bolt. De Speed+ is de perfecte step voor diegene voor wie het allemaal een beetje sneller mag. Daarnaast is zijn design een echte aantrekker voor zowel tieners als volwassenen.

Door zijn breder platform (13 cm) en de gripstickers die op het platform zijn bevestigd staat de stepper zeer stabiel en heeft hij of zij meteen de juiste positie te pakken.
Door de topkwaliteit van de handvaten hoef je je geen zorgen te maken omtrent een putje in het wegdek. Door de rubberen knoppen aan de uiteinden van het stuur blijft de Speed+ vrij van beschadiging wanneer hij op de grond valt. Het helpt tevens verwondingen voorkomen in geval aanraking met de rand van het stuur.

De step is ook voorzien van een staander waardoor het makkelijk is om hem te parkeren en snel weer te vertrekken.
Micro’s veilige en gepatenteerde vouwsysteem maakt van zowel het opbergen als het dragen van de step een makkie. Bijhorende schouderriemen en opbergzakken kunnen apart verkregen worden.

Winkelinformatie

Met een toonzaal van quasi 1000 m² heeft u bij ons steeds een uitgebreide keuze in fietsen én fietsaccessoires. Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres. Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij beschikken over een gratis ophaaldienst voor alle herstellingen (straal 5km) en uiteraard wordt een nieuwe fiets ook gratis aan huis geleverd (ook geldig bij online aankopen in heel Vlaanderen).
Onze merken: Trek, Gazelle, Batavus, Oxford, L'avenir, Giant, Electra, Frappé, O2Feel, Scoperta, Frog Bikes, Bikefun, Dahon, ...
Alle fietsen die je bij ons online ziet, zijn ook fysiek bij ons op voorraad, waardoor een snelle beschikbaarheid wordt gegarandeerd!

Openingsuren:
di-vrij: 9u-12u & 13.30u-18.30u
za: 9u-17u
zo & ma: gesloten

BTW BE0879.484.944