Micro Trixx

€139,95

Aangeboden door Fietsen Brys

Contacteer Fietsen Brys

Beschrijving

Bij Fietsen Brys in Puurs worden de jongsten onder ons zeker niet vergeten met een ruim gamma kinderfietsen, loopfietsen en steps.

Bijzonderheden

Productspecificaties

De Trixx is een compacte versie van de MX Pro, speciaal ontworpen voor jonge, beginnende stunters (5-12 jaar)

De step is ongelooflijk licht, heeft een smaller platform en een korter stuur dan andere steps en maakt het makkelijker om beginnende tricks en stunts uit te voeren.

Ontwikkeld door de beste stunters in de wereld

Deze Trixx bevat tal van mogelijkheden waardoor de prijs-kwaliteit van deze step heel goed zit. Het maakt hem zo een van de betere steps voor beginnende stunters. Een korter stuur, metalen stuntwielen, een flex rem en een zeer licht alu-platform zorgen ervoor dat uw kind makkelijk, maar veilig kan beginnen stunten.

Winkelinformatie

Met een toonzaal van quasi 1000 m² heeft u bij ons steeds een uitgebreide keuze in fietsen én fietsaccessoires. Ook voor het onderhoud en de herstelling van uw fiets bent u bij ons op het juiste adres. Wij herstellen fietsen van alle merken en dus ook fietsen die niet bij ons werden aangekocht. Wij beschikken over een gratis ophaaldienst voor alle herstellingen (straal 5km) en uiteraard wordt een nieuwe fiets ook gratis aan huis geleverd (ook geldig bij online aankopen in heel Vlaanderen).
Onze merken: Trek, Gazelle, Batavus, Oxford, L'avenir, Giant, Electra, Frappé, O2Feel, Scoperta, Frog Bikes, Bikefun, Dahon, ...
Alle fietsen die je bij ons online ziet, zijn ook fysiek bij ons op voorraad, waardoor een snelle beschikbaarheid wordt gegarandeerd!

Openingsuren:
di-vrij: 9u-12u & 13.30u-18.30u
za: 9u-17u
zo & ma: gesloten

BTW BE0879.484.944